18.2.12

Cascada del Escalar, esquerra. Panticosa.

Cascada del escalar. Panticosa.
100m, 3. Equipament: reunions "equipades".

Un altre cap de setmana que hem decidit venir a escalar a Panticosa. Les raons de repetir? La gran quantitat de cascades formades, les curtes aproximacions, el fet que el cap de setmana passat l'Albert no va poder venir, etc.

O sigui que Divendres el Rafa i jo fem camí a l'Hotel ***** du Caillou de Soques, on tenim reservada la suite. Aquest cap de setmana tenim estufa i tot, la llàstima és que aquesta està foradada per darrera, i el 5 minuts la nostra suite està completament plena de fum.

Dissabte al matí no fa tant de fred com el cap de setmana passat, i es nota en l'afluència de gent: un autèntic exèrcit de francesos que han sortit muntanya amunt amb esquís, fent una autèntica filera d'erugues.

Nosaltres deixem la nostra suite i anem a escalar.

Moltes de les cascades que estaven formades ja han començat a fondre's. Triem la única cascada de 2 llargs on tenim el gel garantitzat. Ja hi ha unes quantes cordades però no hi fa res, compartirem el gel (però no el whisky, hehe!).

Del primer llarg s'encarrega el Rafa, impacient per estrenar els seus nous piolets Nomic.

La primera reunió del costat esquerra, sembla El Corte Inglés en temps de rebaixes, de tanta gent que hi ha: uns que arriben, altres que surten, uns que volen rapelar, uns que arriben rapelant de darrera un pedra... intentem avançar com podem intentant molestar el mínim, que ja és prou dificil.

Per fi arribem a la segona reunió, també compartida però amb menys gent. El sol s'afegeix a la festa, nosaltres ja hem acabat i intentem baixar commés aviat millor.

Com encara és d'hora anem a fer la cascada de la carretera, que ja vam fer la setmana passada. Ens han dit que està partida en 2. No sabem molt bé el que volen dir, fins que veiem aquesta fractura. Glups! Sí que es veritat que està partida en 2, no durarà gaire aquesta cascada...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada