15.10.10

Dúo en tàndem.

Aquesta entrada va dedicada a dos amics que se'n van durant mig any a recòrrer el Mediterrani en tàndem: el Tom i la Pauline.

Aquesta parella tant simpàtica em va acollir generosament a casa seva les primeres setmanes d'estar a Chambéry, mentre buscava un estudi per llogar. Vam fer una bonica amistat, que haurà de ser interrompuda perquè han marxat de viatge durant 6 mesos; però els espero de nou el més de Març!!

La sortida del viatge va ser als Rissents, un indret situat en ple massís dels Ecrins, al "plus beau pays du monde" (després de Catalunya, bien sûr!). El Tom i la Pauline ja tenien el tàndem preparat i van ser acompanyats per la família i els amics, que van prendre part en la sortida.
La primera etapa els dirigia cap a l'Oest, passant pel Col du Noyer, on compartirien amb tot el grup un pic-nic de despedida...

No sé si serà el país més bonic del món, però sí que és cert que amb aquests colors de tardor no és fàcil discutir-ho.

Una panoràmica de les vistes als Ecrins, mentre el Tom i la Pauline lluiten per fer pujar el tàndem al coll.


Fortes pujades, que dèuen fer-se menys dures a l'anar acompanyats pels amics.

Les darreres corves abans d'arribar al coll. Increïbles les formes que ha modelat la geologia!

El Col du Noyer.

I ja reposant, gaudint del darrer àpat junts, doncs a partir d'aquí i durant el proper mig any ja aniran pel seu compte.

El Tom, jo i la Pauline.

Per tal d'il.lustrar aquest magnífic periple, han creat un blog on aniran penjant relats i fotografies. Aqui teniu l'enllaç, que també està a la llista d'enllaços d'aquest blog.
http://tandem.blog.free.fr/

Esperem que els vagi molt bé!!!! A bientôt Tom et Pauline!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada